Опубліковано

Про нашу кухню та обладнання

🧑🏻‍🍳 Всі страви, від соковитих котлеток до ароматної випічки, готуються на власній високотехнологічній кухні професійними кухарями з любов’ю й за найкращими рецептами та технологіями, які відповідають усім сучасним нормативам.
Страви готуються в інноваційних пароконвектоматах.

 Пароконвектомат (аеростімер) – комплексний агрегат для виготовлення їжі, який поєднує функції конвекційної печі, духовки, пароварочної установки та іншого харчового обладнання.

Перевага пароконвектомату незаперечна:

  1. По-перше, багато продуктів значно менше піддаються випаровуванню за рахунок пароувлажнения. М’ясо, наприклад, уварюється на 60% менше, ніж при приготуванні його на звичайній плиті, а у овочів і гарнірів цей показник досягає 100%.
  2. По-друге, забезпечується збереження поживних речовин, вітамінів і мінеральних солей в зв’язку обробкою продуктів не в киплячій воді, а на пару.
  3. По-третє, на 95% скорочується витрата жиру.